Kako se oblačiti eklektično

Kako se oblačiti eklektično

1246
0
Podijeli
Kako se oblačiti eklektično

Eklektično znači odabrati iz više izvora i funkcionira na temu mode. Nešto kao osoba koja ima petlje da se dovoljno istakne i napravi sam svoj stil izgleda. Takvi uvijek izgledaju razborito i odvažno u isto vrijeme. Oni su drugačiji od svih.

Nakit

Eklektični ljudi vole nositi deblji nakit. Dramatične naušnice, teške i organske metale kao zlato, srebro, bronca te drvo. Narukvice i ogrlice,  stare ili nove. Imaju način na koji će se isticati i biti primijećeni.

Kako to rade žene

Eklektične žene mogu kombinirati bijeli i čipkasti topić, koji može biti bluza koja ide preko kožnog ili gumenog uz tijelo kostima crne boje uljepšano sa teškim starim nakitom. Ili mogu naći haljinu iz pedesetih ukrašenu sa roza cvijetom te kompletirana sa modernim sandalama iste boje kao i cvijet. Isto tako mogu kombinirati izgled sedamdesetih sa modernim cipelama i novom frizurom i opet ćete odlično izgledati. Na mlađoj populaciji ovakav stil oblačenja izgleda atraktivno.

Kako to rade muškarci

Muškarci mogu nositi kape beretke i košulje sa kragnom u kombinaciji sa traper hlačama. Muškarci izražavaju stil različitih kultura i tekstura oblačenja, što je zasigurno artistički i atraktivni način izražavanja mode. U većini slučajeva modni trend prati eklektički stil.

Nema komentara

Komentiraj