Upoznajte Savjetologiju

Upoznajte Savjetologiju

Savjetologija Logo
Dobro došli na portal Savjetologija.com. Ovdje se svačiji korisni savjet i iskustvo smatra dragocjenim i posebnim.

Portal postoji od 2007. godine pod drugim imenom i na njemu je bilo objavljeno preko tisuće korisnih savjeta raznih tematika te je ujedno bio prvi hrvatski neovisni online portal koji je uspio objediniti sve tematske savjete na jednom mjestu.

Ideja za portal rodila se jer je u to vrijeme na internetu bilo izuzetno teško čak i nemoguće pronaći pravne savjete bez da platite za takvu uslugu, a korisnih i besplatnih savjeta nije ni bilo (ako netko zna drugačije, slobodno piši…).

Pravodoban savjet u današnjem je vremenu kao i informacija – pravo bogatstvo.

Danas kada je internet postao dio svačijeg života, a čovjek je u stalnoj potrazi za korisnom i kvalitetnom informacijom, nastao je novi portal pod novim imenom Savjetologija.com.

Savjetologija.com je namijenjena svima koji traže, a ujedno i imaju mogućnost podijeliti koristan i praktičan savjet. Na portalu se nude rješenja koja otkrivaju dragocjenost svakog životnog iskustva i stručnosti iz svih područja života običnog čovjeka. Ovdje naučite da je svaki čovjek po prirodi savjetnik.

Uz 30 kategorija koje možete pretraživati, na portalu možete i čitati rubriku “Jeste li znali?” prepunu činjenica koje će zasigurno iznenaditi. Nudi se i mogućnost primanja savjeta na Vaš email putem Newsletter-a. Na portalu su uključene sve društvene mreže koje su popularne kod nas u Hrvatskoj i okolnim zemljama kao i objava sadržaja na njima.

Ovdje se svi korisni savjeti i osobno iskustvo smatraju dragocjenim i posebnim.

ČITAJTE, DJELITE, PIŠITE I POŠTUJTE JEDNI DRUGE!

Vlasnik i urednik portala
Dario Dobošić
Savjetolozi na portalu
Marija Vugrinec
Željka Slaviček
Marija Ružić
Video expert na portalu
Ervin Bajuk