Kako napraviti masku za lice od avokada

Kako napraviti masku za lice od avokada

656
0
Podijeli
Maska za lice od avokada

Maske za lice su odličan način da očistite pore, odstranite akne i navlažite suhu kožu. Kad se odlučite za ovaj poduhvat otiđite u trgovinu po avokado i ponovno pročitajte kako napraviti masku za lice od čudesnog avokada.

Gnječite avokado sa žlicom dok ne postane kremasto. Avokado sadrži ulje koje odlično i duboko djeluje na vašu kožu. Možda, najvažniji element avokada jest da je dobar izvor kalija. Bilo da konzumirate ili pravite masku od avokada, pomoći će vam da vaša koža bude zdrava i puna sjaja.

Dodajte 1 žlicu prirodnog meda u kašasti avokado. Med ima sposobnost ubijanja bakterija na koži, te smanjuje otekline i upale dajući koži mladoliki izgled.

Pomiješate sa prirodnim jogurtom. Jogurt je prirodan i nježan čistač i koristi se u puno preparata za njegu lica. Jogurt sadrži i mliječne kiseline koje umiruje i mekšaju kožu.

Ogulite i izrežite na ploške dva dijela krastavca da biste ih stavili na oči. Krastavac je odličan dodatak avokadu jer čisti, njeguje, hidratizira i pomaže smanjiti podočnjake.

Operite lice lagano sa toplom vodom i osušite. Nanesite masku od avokada na lice i vrat. Stavite krastavce na oči i opustite se. Nosite masku minimalno 15 minuta prije nego isperete sa toplom vodom, te osušite.

Nema komentara

Komentiraj