Provedite dan zaljubljenih kod kuće sa voljenom osobom

Provedite dan zaljubljenih kod kuće sa voljenom osobom

950
0
Podijeli
Dan zaljubljenih

Valentinovo je dan za proslavu ljubavi i romantike. Neka vaš partner zna koliko vam znači. Neka vam ovo Valentinovo bude najbolje do sad.

Stvorite pravu atmosferu. Odaberite romantičnu glazbu i svijeće. Odaberite odjeću koje ćete nositi. Možete odabrati odijelo, donje rublje ili ništa. Što god da odabrali neka bude u stilu prigode. Odaberite najbolji parfem. Sa njim ćete se osjećati besprijekorno. Uredite kosu. Što god uradili s kosom, na koji god način je uredili vaš partner će to primjetiti.

Odaberite hranu i piće, ali bez pretjerivanja. Odaberite ono što vaš partner najviše voli. Bez pića ne možete ni nazdraviti vašem danu. Obavezno koristite puno svježih namirnica kad kuhate večeru te otvorite kvalitetno vino ili šampanjac.

Šampanjac i cvijećeBudite kreativni. Napišite pjesmu da biste je mogli uživo recitirati partneru (možete i svirati).

Izradite album samo sa fotografijama vas dvoje i dodajte opise gdje kako i povodom čega su fotografije snimljene.

Nazovite radio postaju koju vaš partner sluša i zaželite čestitku povodom Valentinova. Neka se zna koliko vam znači vaš partner.

Cvijeće, svijeće, zajednička kupka jednako romantika. Vašoj mašti nema kraja, iskoristite to u prigodnu korist i imat ćete najljepše Valentinovo.

Sa malo ljubavi, pažnje i planiranja može čak biti zabavnije nego otići u neki restoran jer se možete opustiti i ne brinuti za ljude okolo vas.

Ako ste s partnerom cijeli dan zajedno, planirajte iznenađenja poput sakrivenih ljubavnih poruka na neočekivanim mjestima.

Malo truda i imati ćete nezaboravno Valentinovo!

Poklonite ručno izrađeni jastučić u obliku srca

Pozor muškarcima: većina žena voli mekane i slatke stvari. Možete otići u dućan i kupiti nešto što tako izgleda ili možete izraditi mekani, lijepi jastučić za partnericu. Žene smatraju da je slatko ako nešto izradite za njih. Izrada jastučića je vrlo lagana.


Jastuk u obliku srcaNeovisno o tome tko kome poklanja, a ovisno o materijalu koji odaberete može biti i jeftino za izradu. Ono što trebate jest:

  • tkanina
  • škare
  • igla i konac
  • spužva ili vata

Morate imati dvije tkanine iste veličine. Na svakoj nacrtajte srce i izrežite oblike srca. Zašijte srca od taknine zajedno osim manje rupe kroz koju ćete puniti sa spužvom ili vatom.

Zašijte i ostatak tkanine. Ako ne znate šivati zamolite nekoga da vam pomogne. Rubove možete podrubiti ili ih ostaviti prema van. Ručno izrađeni jastučić je bolji od kupljenog jer ga možete personalizirati kako želite, dakle prema potrebi.

Nema komentara

Komentiraj