Kako skinuti ženu sa zubima

Kako skinuti ženu sa zubima

753
0
Podijeli
Kako skinuti ženu sa zubima

Skidanje žene je vrlo važan dio predigre. Ako želite natjerati ženu da trči u spavaću sobu, korištenje zuba za skidanje odjeće može biti uzbuđujuće, strasno i vatreno.

Pokušajte vježbati za početak da uopće vidite da li ste dorasli skidanju odjeće sa zubima. Ako mislite da vam je to prevelik zalogaj odustanite prije nego ste počeli. Prigušite svijetla, zapalite svijeće i pustite romantičnu glazbu.

Jedina stvar koja na brzinu može okončati vaš eksperiment je da prilikom skidanja zubima oštetite njezinu najdražu odjeću. Budite oprezni, nema trganja, uništavanja i nemojte ni slučajno sliniti.

Znajte svoje granice. Koliko god je vaš jezik spretan, morate biti svjesni da ne možete baš sve stvari skinuti oralno. Kad se radi o naušnicama i cipelama niti ne pomišljajte skidati oralno.

Odjeća je u tom slučaju vaš neprijatelj, morate naći slabu točku. Proučavajte odjeću i pokušavajte na razne načine naći tu slabu točku. Pokušavajte sa bilo kakvom ženskom odjećom i lutkom jer to će najbolje približiti pravi primjer.

Ponekad odjeća uzvraća udarac. Budite oprezni sa elastičnom odjećom ili odjeću sa kvačicama i zakačkama. Nema ljubavne igre zbog koje možete izgubiti oko.

Ako primjtetite da ste i potrgali nešto, ne paničarite i ne bježite od sramote nego iskoristite ruke za nadalje strasnu igru. Obavezno imajte smiješak na licu.

Nema komentara

Komentiraj