Kako privući ženu

Kako privući ženu

744
0
Podijeli
Kako privući ženu

Kako privući ženu su savjeti za ne tako hrabre muškarce koji se nađu u takvoj situaciji.

Budite zainteresirani i recite da vam priča o sebi , o svom životu, ambicijama. Rijetke su žene koje žele sjediti s vama cijelu noć i slušati kako pričati samo o sebi i što je želite više impresionirati sa vašim avanturističkim pričama to će manje biti impresionirana.

Budite naočiti. Žene su poznate po tome da im muškarci predstavljaju kao “pribor”. Druge će žene pak procijeniti prema sebi i svojim manama. Čist, mirišljavi i u dobroj fizičkoj kondiciji sa odjećom koja pristaje to one smatraju svojom nagradom.

Gledajte je u oči, puno se smijte naravno prijateljsko zavodnički, nikako nemojte biti nabrijani seksualnim emocijama.

Ako ste dovoljno blizu da joj poklonite “čokoladu” prakticirajte to svaki dan. Studije su pokazale da su žene lude za čokoladama.

Naučite plesati i žena će vam se privući – sve će biti impresionirane.

Budite smješni bez da ste bezobirni. To je umjetnost.

Dajte joj kompliment. Primjetite njezine cipele ili sat, nešto što ukazuje da primjećujete.

Teško je da žena kojom ste vi očarani ne bude isto očarana s vama. Ako vam se stvarno sviđa recite joj to. Ne morate raditi od tog farsu dovoljno je da joj date do znanja da je poštujete.

Izradite web stranicu ili blog na kojoj ćete joj poručiti da je obožavate, spomenite posebne trenutke provedene s njom i postavite neke teme njezinog interesa. Možete zajedno surfati na internetu i “slučajno” naletjeti na tu stranicu ili blog, te joj čak pošaljite mail sa linkom kao pozivnicu na tu stranicu ili blog.

Izmislite nadimak za svoju partnericu. Nešto što će biti specijalno i vezano za vas dvoje.

Evo to je nekoliko savjeta koje svatko može ostvariti, pa stoga samo naprijed!!!

Nema komentara

Komentiraj