Kako impresionirati na Valentinovo

Kako impresionirati na Valentinovo

1014
0
Podijeli
Valentinovo u dvoje

Evo par ideja za perfektni dan ljubavi bez da potrošite puno novaca. Impresionirajte svojeg partnera i zajedno imajte najljepši Dan zaljubljenih.

Znate da kad nešto želite onda to i na glas govorite, stoga otvorite uši i dobro slušajte što će ona/on poželjeti. Naravno to će te i pokloniti.

Umjesto da kupujete čestitke, izradite čestitku sami. Možete kupiti malo deblji papir u boji i ukrasiti ga sa bojama ili slikama. To će pokazati da ste obazrivi i brižni.

Možete u čestitku staviti kupon za besplatnu masažu ili slično. Uštedjeti ćete novac, a usrećit ćete nju/njega.

Čestitka mora očitavati vašu osobnost. Uključite romantičnu pjesmu ili izreku, izrazite ljubav prema njoj/njemu.

Čestitka za valentinovoAko ste u braku u čestitku napišite zavjet koji ste izrekli na vjenčanju. To će sigurno izbaciti nove ljubavne iskre.

Napišite ono što najviše volite kod partnera na više papirića ili čestitki i sakrijte ih po domu u kojem živite. Predložite partneru da se igrate igru pronalaženja.

Koristite svijeće i glazbu kao garantiranu romantiku.

Ispecite ljubavne kolačiće. Odaberite pogodan recept i začas ste poklonili slatki desert. Poslužite ih sa ljubavnom porukom ispod kolačića.

Ljubavni kolačićiPronađite fotografije vas dvoje i isprintajte kao poklon, naravno sa ljubavnom porukom (može i šaljiva poruka ali na temu ljubavi. Možete ih uokviriti u ramu ili od kolaža napraviti okvir.

Napunite kadu sa vodom, pjenom i mirisnim uljima. U pozadini neka svira lagana glazba, a nakon kupanja izmasirajte partnera sa erotskim ili masažnim uljem.

Dovedite vašeg partnera u raspoloženje za flert i pripremite ukusni Flirtini koktel za Valentinovo. Koktel je vrlo ukusno tropsko piće. 

Flirtini koktelEvo kako…

  1. Na dno čaše za koktel stavite dvije tanke kriške ananasa.
  2. Dodajte 0,5 dcl likera od naranđe.
  3. Pomješajte i dodajte malo istisnutog soka od ananasa i naranđe.
  4. Dodajte 0,5 dcl vodke.
  5. Dodajte 0,3 dcl đusa od ananasa.
  6. Dobro promućkajte.
  7. Poslužite u čaši u koji ste stavili kriške ananasa.
  8. Dopunite čašu sa šampanjcem.
  9. Na vrh stavite višnju ili trešnju kao dekoraciju.

Zaključno, budite cijeli dan zajedno, ne odvajajte se. Šetanje, kartanje, slaganje puzli, kuhanje, film ili ples. Poklonite bombonjeru ili najdražu čokoladu i neizostavno cvijeće.

 

Nema komentara

Komentiraj