Kako imati bolji odnos sa suprugom

Kako imati bolji odnos sa suprugom

678
0
Podijeli
Kako imati bolji odnos sa suprugom

Većina muškaraca ne mogu reći svojoj supruzi da je u pravu, teško je to. Stavimo li ruku na srce, supruge se neće promjeniti preko noći, pogotovo ako nemaju poticaja za promjenu.

Žene vole dobivati razne poklone. Neki primjeri bi bili godišnjice, rođendan, pa čak i neki blagdani. Kad želite pokloniti, razmišljajte što vole. Cvijeće, nakit…pa kad najmanje očekuje, iznenadite je poklonom.

Još jedan primjer koji pali je da kad vidite da ima smeća koje treba baciti, ponudite se da vi to uradite. Svaki zadatak manje za napraviti, njima je plus. Sretne noći!

Nikad nemojte pretpostaviti da kad izađete zajedno van da ćete ići jesti hamburger i popiti pivo. Možda vi to volite, no supruga možda ima potrebu za nečim boljim od hamburgera.

Morate biti uljudni i pristojni, to uključuje dok imate plan ići u kino, umjesto da kažete idemo gledati brzi i žestoki, pitajte suprugu koji film bi joj bilo zadovoljstvo pogledati, ali da se i vama sviđa.

Imati djecu zna biti vrlo stresno, pa pitajte da li želi otići s prijateljicama na večeru ili izlazak u klub, a vi da ćete ostati sa djecom.

Žene vole čuti kako lijepo izgledaju, bacajte komplimente na njezine haljine, frizuru… tako će i ona dati više pažnje vama.

Pospremajte za sobom odmah.

Pomoći supruzi smanjiti stres može biti vrlo korisno. Kad treba natočiti benzin ili promjeniti ulje u autu, ponudite se da vi to uradite.

Ponudite se da odradite još neke zadaće jer one vole muškarce koji žele pomoći.

Nema komentara

Komentiraj