5 savjeta kako da ne uprskate Valentinovo ove godine

5 savjeta kako da ne uprskate Valentinovo ove godine

825
0
Podijeli
Propalo Valentinovo

Većina ljudi očekuje savjete sa idejama o tome kako provesti Valentinovo, a ne savjete o tome kako ne bi trebalo provesti ovaj ljubavni dan. Ali to je ovdje tema jer ima mnogo parova koji u tome zabrljaju i unište najveći romantični „praznik“ u godini. Ove godine to se neće dogoditi!

Ako ste u sretnoj vezi s nekim, svaki dan je Valentinovo. Istina je. Svaki dan ima ljubavi i romantike. I svaka večer može biti kao Valentinovo ako ste se oboje isključili od ostatak svijeta (isključili svoja mobilna ometala) i usredotočili se jedan na drugoga.

Planirajte unaprijed

Učinite te to ranije. Nemojte čekati. Rezervirajte na vrijeme. Ako vam je potrebna dadilja, dogovorite to unaprijed, a ne u posljednji trenutak. Spontanost ne valja ako ne upali. Ako želite posebnu noć planirajte na vrijeme.

Romantika kod kuće

Ako ćete ostati kod kuće i kuhati večeru iznenađenja, planirajte odmah i pribavite sve što vam je potrebno, nikako u zadnji čas da ne ispadne jurnjava i stres. To što na vrijeme počinjete razmišljati o detaljima to vam ostavlja vremena da razmislite i o dodatnim romantičnim stimulansima kao što su glazba i dekoracije. Planirajte izvedbu tako da bude očito da ste uložili trud u pripremu Valentinova, a ne da to na kraju bude još samo jedna večer ispred televizora.

Večera za valentinovoSami provedite vrijeme zajedno

Ne prihvaćajte pozive njegove ili vaše majke za večeru i nikako nemojte pristati na pozive prijatelja za izlazak u u četvero. Noć je samo vaša, provedite je sami i zajedno.

Prokletstvo koje je zarobilo svijet

Oduprite se porivu da pogledate u svoj telefon tijekom Valentinova. Selfije ostavite za neki drugi dan i ne otvarajte društvene mreže ni pod koju cijenu, ne morate dokazivati svijetu da vas netko voli! Imate svoj život i u njemu živite, nemojte dokumentirati sve što radite jer niste u reality show-u. Usredotočite se jedno na drugoga. Ako imate djecu, odgovorno odradite svoje slatke dužnosti oko njih kako bi nakon toga započeli svoju još slađu večer tj. noć.

Ovisnici o mobiteluNemojte zaboraviti smisao Valentinova

Na kraju, gdje god završili i štogod radili sa svojim partnerom na Valentinovo, nemojte početi govoriti o fantastičnim poklonima koje vaši prijatelji poklanjaju svojim partnerima. Obazriv poklon vrijedi više nego nevažno blebetanje. Ako planirate pričati o drugima stvarno ste odabrali krivi trenutak i uništit ćete smisao Valentinova.

Počnite planirati Valentinovo i zapamtite da se ne radi o datumu, riječ je o načinu na koji ga koristite kad imate vremena za to.

Nema komentara

Komentiraj