Proljetne dekoracije za Uskrs

Proljetne dekoracije za Uskrs

1570
0
Podijeli
Proljetne dekoracije za Uskrs

Uskrs je vrijeme ponovnog rođenja i buđenja. Poigrajte se sa sezonskim bojama, prirodnim bojama proljeća i dekorirajte proljeće za Uskrs.

Izradite uskrsni vijenac od jaja

Uzmite prirodna jaja i probušite rupicu iglom prvo na jednom strani (vrhu) jaja, pa na drugoj da biste ispuhali van njihov sadržaj (žumanjak i bjelanjak). Uzmite škare i odrežite savitljivu žicu u transformirajte je u oblik kruga. Kroz probušena rupice na jajima pažljivo provucite žicu i ukrasite sa cvijećem, krep papirom ili svilenim materijalom. Objesite na ulazna vrata svog doma.

Dovedite proljeće u svoj dom

Narežite grančice vrbe i stavite ih u vazu pastelnih boja ili uskrsne tematike. Od cvijeća možete koristiti narcise, ruže ili bilo koje proljetno cvijeće te ih staviti u cvijetnu pjenu ili stiropor u košaru po cijeloj kući.

Bilo bi također slatko da možete nabaviti mini jaja, ako ne prava bar da približno izgledaju kao takva. Uzmite grančice vrbe, objesite jaja o konac i na grančice.

Pripremite praznični stol

Na stol stavljajte stolnjake u pastelnim bojama u kombinaciji sa svečanim posuđem. Uzmite čaše za martini ili čaše po želji te ih napunite mini čokoladnim jajima i centrirajte čaše na sredinu svakog tanjura.

Dodajte moderni dodir košari sa jajima koja će biti na centralnom djelu stola. Neka jaja budu u istim bojama sa različitom teksturom (ovo ne mora biti strogo tako). Dodajte ukrase kao što su cvijeće i trave. Postavite kristalne čaše i kromirani ili srebrni pribor za jelo.

Nema komentara

Komentiraj