Kako ublažiti smrad od cigareta

Kako ublažiti smrad od cigareta

3716
0
Podijeli
Smrad cigareta

Sakriti činjenicu da ste pušač može biti teško s obzirom da vam se dim uvlači u odjeću, kosu i kožu koja poprima žutu boju. Postoje metode koje mogu minimizirati neugodan miris i boju koje uzrokuju cigarete.

Nemojte pušiti u svom domu. Pušenje u domu uzrokuje da namještaj, tepisi i odjeća imaju miris ili smrad po dimu cigarete. Možda vi nećete osjetiti jer ste navikli na prostor, no drugi koji dođu u vaš dom hoće. Ako baš morate pušiti izađite na terasu ili prošećite ulicom.

Koristite antibakterijski losion za ruke nakon pušenja cigareta i odstraniti ćete miris ili smrad sa ruku, a ujedno i bakterije. Perite zube redovito i koristite vodice za ispiranje usta da biste izbjegli pušački dah.

Zadah od cigareteKod sebe uvijek imajte žvake ili bombone, te ih koristite nakon pušenja cigareta. Izbjegavajte voćne žvake i bombone jer neće efektivno prikriti miris ili smrad cigareta.

Ako imate dužu kosu, maknite je sa lica, stavite je u rep prije negoli zapalite cigaretu. Ako vam je kosa na licu prilikom pušenja absorbirat će miris ili smrad cigareta.

Žene, imajte uvijek sa sobom bočicu laka za kosu i parfem pa ih iskoristite nakon pušenja cigareta.

Zaustavite kožu da vam izgleda žuto

Ako vaša koža izgleda trenutno žuto, tada je to uzrokovano sa nekoliko stvari.

Ili je neki zdravstveni problem ili je od pušenja ili ste bili negdje duže vrijeme gdje su loši uvjeti bez previše dotoka zraka. Ako ste pušač, tada biste trebali pokušati prestati pušiti radi zdravlja općenito, a i naravno zbog kože.

Žuta boja kože javlja se zbog negativnih utjecaja pušenja jer pušenje koristi puno vitamina C koji je u tijelu.

Odlučili ste prestati pušiti? Ustrajte u tome i samo hrabro!

Kako očistiti mrlje od cigareta i nikotina

Nema komentara

Komentiraj